DTBD daktent 140CL

€ 1.550,00
Unieke code: DTBD140CL
Waarom in een gewone tent kamperen, als het ook op het dak van je auto kan? Met de Dare To Be Different daktenten krijgt kamperen een geheel nieuwe dimensie. Hoog en droog, dus geen last van wegspoelende tenten, natte slaapzakken of ongedierte. DTBD daktenten zijn in 5 minuten op te zetten of op te ruimen, en geven echt het avontuurlijke gevoel dat kamperen hoort te geven. Voor de kids natuurlijk helemaal geweldig! Memories to last!
Uitvoering
Kies een uitvoering
 Terug naar: Daktenten

Deze katoenen daktent kenmerkt zich door zijn volledig overkapte ingang waarbij er een mogelijkheid is om aan de onderzijde van de daktent een ondertent te ritsen waardoor men altijd droog en beschut de daktent kan binnen gaan. In de daktent ligt een 6cm dikke matras die voorzien is van een afritsbare en wasbare katoenen hoes.

De daktent is uitgerust met twee ventilatie roosters, twee afsluitbare ramen elk voorzien van een luifel en diversen handige opbergvakken. De ramen zijn voorzien van muskietengaas waardoor extra ventilatie erg eenvoudig te realiseren is. Beide ingangen van de daktent zijn ook voorzien van muskietengaas. Hierdoor kan de daktent optimaal geventileerd worden.

Om het leefklimaat in de daktent verder te verbeteren is de daktent voorzien van een dubbeldakssysteem. Het dubbeldakssysteem zorgt voor nog betere bescherming tegen regen maar het allerbelangrijkst is dat er een isolatie laag wordt gecreëerd waardoor het leefklimaat in de daktent altijd aangenaam is ook op de hele warme dagen maar ook op de koude dagen. De daktent kan op bijna alle auto’s worden geplaatst. De daktent weegt maar 62 kg en kan op praktisch elk type dakdrager worden geplaatst.

 

 

Specificaties:
Het buitendoek(Fly-top): 420D Polyester Oxford met PU coating, Water-dicht tot 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
Tentdoek (Body): 300G Canvas (Katoen/Polyester)met PU coating ,Water-dicht 2500mm, Rip-stop, UV-resistent
Transporthoes: Licht grijze PVC 1200D-680Gr naden zijn hoogfrequent gelast.
Bodemplaat: Aluminium sandwich plaat met extra versterkingen en nu nog sterker door toepassing van hoge druk verlijming.
Ladder: Aluminum Telescopic Ladder (2m, 2.3m, 2.6m is beschikbaar)
Kleur: Olijf of Zand
Matras: 240x140x6 CM Polyester matras met afritsbare en wasbare hoes van 100% katoen.
Uitgevouwen afmetingen: bxlxh 143x310x126CM
Ingeklapte afmetingen: 150x125x38CM
Gewicht: 62KG