Sheepie Jimba Jimba Medium

€ 1.359,00
Unieke code: SJJAM
Het origineel. Lichtgewicht met een aantrekkelijk design. De Jimba Jimba 2.0 is uitgerust met gasveren waardoor de tent automatisch opent. Sheepie® maakte als eerste gebruik van het innovatieve gasveersysteem op de Europese markt. De nieuwe Jimba Jimba 2.0 heeft ook een aangepast tentdak met extra ventilatiemogelijkheden.
Uitvoering
Kies een uitvoering
 Terug naar: Daktenten

De gepatenteerde daktent constructie is gemaakt van massief, lichtgewicht aluminium en past op bijna elke auto. U hoeft alleen dakdragers te installeren of de daktent rechtstreeks te plaatsen op uw bestaande roofrack.

De Sheepie® daktentstoffen zijn zeer duurzaam, hoog UV-bestendig en waterdicht. De binnentent is gemaakt van Polycotton. Dit is een lichtgewicht variant van gewoon katoen en absorbeert minder vocht, waardoor de tent sneller droogt. De ventilatie-openingen van de Jimba Jimba 2.0 zijn dusdanig ontworpen dat condensatie vermeden wordt. De buitentent is gemaakt van Poly Oxford stof met een Polyurethaan coating; deze combinatie zorgt ervoor dat de tent goed waterafstotend is en tegelijkertijd een groot ademend vermogen heeft. Alle openingen zijn voorzien van muggengaas en er zijn verschillende opbergzakken aan de zijkant van de tent.

De telescopische aluminium ladder zorgt voor een gemakkelijke toegang tot je daktent, en slapen op de extra dikke matras is vergelijkbaar met slapen op je bed thuis.

Met de Jimba Jimba kampeer je comfortabel én stijlvol. Waar en wanneer je zelf maar wilt.

Sleeping capacity 2 persons
Dimensions (closed) 212 x 132 x 24cm
Dimensions (open) 212 x 132 cm
Sleeping footprint 200 x 120 cm
Peak internal height 130 cm
Weight (excl. ladder) 39 kg
Base construction Frame: 100% Aluminium, performed with 2 gas-springs
Inner tent: Polycotton with water-resistant Polyurethane coating
Outer tent: Poly Oxford with water-resistant Polyurethane coating, UV & mold resistant
Cover: Heavy duty PVC
Mosquito screens  ✓
Seasons All
Color Olive Green or Grey/Black.