Koala Creek Teide 160L Overlander daktent

€ 2.739,00
Unieke code: R30:KC160LOV
FRID coating: DONKER! Matrasmaat ca. 160 x 240 cm. Binnen 5 minuten slaapklaar. Water- en stofdicht op te bergen. Diverse ondertenten mogelijk. Ontvang 2 jaar garantie.
 Terug naar: Daktenten

MATRAS
Het comfortabele matras is circa 160 cm. breed, 240 cm. lang en circa. 6 cm. dik. Gemaakt volgens Europese maatstaven voor een comfortabele slaapplek. Om het matras zit een waterdichte hoes, gemakkelijk afneembaar en afwasbaar. In een koelere of vochtige omgeving is een optionele Anti Condens Mat onder het matras aan te bevelen.

OPBERGRUIMTE
Een Koala Creek® daktent heeft 2 hoge XXL roestvrijstalen hoofdscharnieren. Hoger als bij veel andere merken. Hierdoor kun je de meeste slaapspullen in de ingeklapte daktent laten liggen. Onder de cover is links en rechts van de ladder ook nog opbergruimte. Er zijn ook nog een handig accessoire pakket. In combinatie met de daktent ook voordelig samen aan te schaffen als DELUX pakket.

Overlander
Een Overlander daktent is een speciale editie van de Koala Creek® TEIDE 160L. Met als extra’s een bodem die gemaakt is met als basis de aluminium honeycomb constructie (Met name geschikt voor offroad gebruik, zie foto), ook ligt er standaard een anticondensmat onder het matras. En voorin de overdekte instap zit een PBM gaas raam met een oprolbare afdekking erover.

ONDERTENT
De Koala Creek® TEIDE overlander is de ideale daktent als je een ondertent wil monteren. Er zijn diverse maten en modellen leverbaar. Zoals een Leight Weight douche – omkleed – toilet ondertent. Of een volwaardige grote ondertent met uitritsbare bodem welke onder de gehele overdekte instap past. De ondertenten kun je hier vinden.